Τροχοί & TIR

Ελαφρά ηλεκτρικά Addax

Πρόσφατα παραδόθηκαν στον Δήμο Νεμέας δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, ένα Nissan LEAF και ένα ελαφρύ φορτηγό του Βέλγου κατασκευαστή Addax, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η Νικ. Ι. Θεοχαράκη
Δευτέρα 19/12/2022 - 14:16
Κοινοποίηση στα Social Media

Πρόσφατα παραδόθηκαν στον Δήμο Νεμέας δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, ένα Nissan LEAF και ένα ελαφρύ φορτηγό του Βέλγου κατασκευαστή Addax, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το Addax θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Νεμέας ως όχημα πολλαπλών χρήσεων, που κινείται εύκολα σε απομακρυσμένους και στενούς δρόμους. Ενδεικτικά θα χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή απορριμμάτων, τη συντήρηση του πρασίνου, αλλά και για τις παραδόσεις αγαθών και υλικών.

Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης!

PreviousNext