Προκειμένου να πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη ανατίναξη πλησίον της 30,400 χ/θ της Ε.Ο. Θερμοπυλών- Άμφισσας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Άμφισσας αποφάσισε τη διακοπή κυκλοφορίας αύριο 15-05-2026 ημέρα Παρασκευή και από την ώρα 09.45 έως 10.30, από την 29,400 χ/θ Ε.Ο Θερμοπυλών-Άμφισσας έως τη 31,400 χ/θ Ε.Ο Θερμοπυλών-Άμφισσας για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων οχημάτων.
Επίσης, αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας και από ώρα 14:20 έως 14.50 κατά τη ίδια ημέρα (Παρασκευή 15/05/26), από τη 39+100 χ/θ Ε.Ο Θερμοπυλών-Άμφισσας έως τη 41+100 χ/θ Ε.Ο Θερμοπυλών- Άμφισσας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ελεγχόμενες ανατινάξεις πλησίον της 40+100 χιλιομετρικής θέσης Ε.Ο. Θερμοπυλών Άμφισσας.
Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων εν γένει τις εργασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας Δελφών θα τοποθετηθεί σήμανση, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση Οδικού Άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίρριο, Οδικό Τμήμα Μπράλλος – Άμφισσα -Τμήμα :Τέλος Παράκαμψης Γραβιάς-Ισόπεδος Κόμβος Μεταλλείων Βωξίτη».