Τροχοί & TIR

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Σήμανε η ώρα των φορτηγών και των Μ.Ε.

Μετά τις χθεσινές επίσημες αναγγελίες της Lamda Development για διευθέτηση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων, το μεγαλύτερο έργο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. «Επί 7 χρό
Πέμπτη 17/06/2021 - 14:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τις χθεσινές επίσημες αναγγελίες της Lamda Development για διευθέτηση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων, το μεγαλύτερο έργο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

«Επί 7 χρόνια πιστεύαμε ότι το όραμά μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινάει η υλοποίηση όλων αυτών που σχεδιάζαμε με πολλή υπομονή και πίστη, αλλά κυρίως πάθος και προσήλωση στον στόχο μας όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε ολοκληρωμένα αρχιτεκτονικά σχέδια για την πρώτη φάση του Έργου τα οποία και θα αρχίσουμε να παρουσιάζουμε άμεσα και για τα οποία έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

Το έργο θεωρείται τεράστιας σημασίας για τον κατασκευαστικό κλάδο και, φυσικά, για τα Μηχανήματα Έργων και τα χωματουργικά φορτηγά που πρόκειται να απασχοληθούν κατά δεκάδες και για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας δουλειά σε πολλούς εργολάβους και ιδιοκτήτες Μ.Ε. και φορτηγών.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη ένας μικρός αριθμός Μ.Ε. και φορτηγών ξεκίνησε να απασχολείται στις πρώτες κατεδαφίσεις των παλαιών κτιρίων, έργο το οποίο θα συνεχιστεί για να ακολουθήσουν κατόπιν πλήθος εκσκαπτικών εργασιών διαμόρφωσης των χώρων.

Πληροφορίες του περιοδικού Τ.Τ. αναφέρουν πως ο φορέας κατασκευής του έργου έχει έλθει σε συζητήσεις με υποψήφιες εργοληπτικές επιχειρήσεις και με τεχνικές εταιρείες που διαθέτουν μεγάλο αριθμό Μ.Ε και φορτηγών.

PreviousNext