Τροχοί & TIR

Έντονο ενδιαφέρον για τον Βόλο

Τέσσερα μεγάλα επενδυτικά σχήματα προτίθενται να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό που αφορά στην αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. (Ο.Λ.Β. Α.Ε.) μέσω διάθεσης πλειοψηφικο
Πέμπτη 19/01/2023 - 11:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Τέσσερα μεγάλα επενδυτικά σχήματα προτίθενται να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό που αφορά στην αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. (Ο.Λ.Β. Α.Ε.) μέσω διάθεσης πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ανέρχεται σε τουλάχιστον 67%. 

Και τα τέσσερα σχήματα ζήτησαν και έλαβαν ολιγοήμερη παράταση μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου γεγονός που επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι η Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Δημοσίου και της Ο.Λ.Β. Α.Ε. έχει διάρκεια 60 ετών από την υπογραφή της και λήγει το 2062. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν υπηρεσίες εμπορευμάτων και εμπορευματοκιβωτίων, χάλυβα και παλιοσίδερα, ξηρό και υγρό χύδην φορτίο και υπηρεσίες επιβατών, συμπεριλαμβανομένων ferry boat προς τις Σποράδες, καθώς και δραστηριότητες κρουαζιέρας.

 

PreviousNext