Τροχοί & TIR

Επίθεση Καραμανλή κατά ΣΥΡΙΖΑ για τον (μετά διοδίων) ΒΟΑΚ

Για διγλωσσία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τον ΒΟΑΚ και έκανε λόγο για «πολιτική εξαπάτηση που είχε
Παρασκευή 10/06/2022 - 16:08
Κοινοποίηση στα Social Media

Για διγλωσσία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τον ΒΟΑΚ και έκανε λόγο για «πολιτική εξαπάτηση που είχε ζήσει ο λαός της Κρήτης επί ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση είχε πει αντιστοίχως ψέματα και όσον αφορά στην Εγνατία Οδό, όπου επέβαλε διόδια.

«Λέγατε ως κόμμα και ως Κυβέρνηση ότι δεν θα επιβάλλατε διόδια, ενώ κάνατε σύμβαση παραχώρησης», υπενθύμισε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και εξήγησε ότι σύμβαση παραχώρησης χωρίς διόδια δε γίνεται.

Εξήγησε, κατόπιν, ότι πράγματι με ΣΔΙΤ σε πολλές περιπτώσεις γίνεται να μην μπουν διόδια, όμως ο ΒΟΑΚ είναι ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος που κατασκευάζεται σήμερα στην Ευρώπη και «για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ένα πανάκριβο έργο και πρέπει να μπουν διόδια δυστυχώς», τονίζοντας ότι: «Η διγλωσσία είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ και το έχετε αποδείξει και στην Κρήτη».

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι θα δοθούν εκπτωτικά πακέτα στους μόνιμους χρήστες του ΒΟΑΚ, σημείωσε όμως ότι «είναι άλλο αυτό και άλλο το «όλοι τσάμπα» που έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήξερε ότι δεν γίνεται να εφαρμοστεί ποτέ».

PreviousNext