Τροχοί & TIR

Executive Flex: Ευέλικτες μισθώσεις από τον Όμιλο Σφακιανάκη

Ο Όμιλος Σφακιανάκη προχώρησε στη σύσταση της νέας δραστηριότητας Executive Flex, προσφέροντας υπηρεσίες ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εται
Τετάρτη 22/03/2023 - 13:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Όμιλος Σφακιανάκη προχώρησε στη σύσταση της νέας δραστηριότητας Executive Flex, προσφέροντας υπηρεσίες ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.

Πρόκειται για ένα νέο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού leasing, παρέχοντας παράλληλα εύκολη, γρήγορη και πλήρως ευέλικτη μίσθωση νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, πάντα με την αξιοπιστία του Ομίλου Σφακιανάκη.

Με μηδενική προκαταβολή και απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα καινούριων ή μεταχειρισμένων οχημάτων και να κρατήσει το όχημα για όσο το θέλει, καθώς το πρόγραμμα έχει ελάχιστη διάρκεια ένα μήνα αλλά όχι προκαθορισμένο τέλος.

Στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται η συντήρηση και επισκευή, τα τέλη κυκλοφορίας, η μεικτή ασφάλεια, η οδική βοήθεια και η φροντίδα ατυχήματος, τα ελαστικά και η αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Η ανάγκη για ευελιξία στη μετακίνηση και ελευθερία στις επιλογές μας, σε συνδυασμό με την άνεση και σιγουριά που προσφέρει η τεχνογνωσία του Ομίλου Σφακιανάκη, καθιστούν ιδανική την επιλογή της Executive Flex, ενώ η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είναι πάντα διαθέσιμη τόσο για την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου όσο και κατά τη διάρκεια της  χρήσης του.

PreviousNext