Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ADR Π.Ε. Κορινθίας

Ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας η ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων για απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορε
Τετάρτη 31/08/2022 - 15:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας η ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων για απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) 5ης περιόδου 2022.

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών επί της οδού Κ .Παλαμά 53 στην Κόρινθο ως εξής:

α). Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:00.πμ., θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για το αρχικό βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Π1). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά. Στη συνέχεια και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των γραπτών της προηγούμενης εξέτασης θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τα αρχικά προγράμματα ειδίκευσης και συγκεκριμένα για μεταφορά σε δεξαμενές, για μεταφορά εκρηκτικών ουσιών (Κλάση 1) και για μεταφορά ραδιενεργού υλικού (Κλάση 7). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά για κάθε κατηγορία εξέτασης.

β). Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00.πμ θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ανανεωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά.

Σε περίπτωση μη διενέργειας των εξετάσεων, λόγω απεργίας ή για λόγους ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα τις ίδιες ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι από τη σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ που φοίτησαν.

PreviousNext