Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για ταξί, ΠΕΕ και ADR

- Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός περιόδων εξετάσεων για την απόκτηση, επέκταση και ανανέωση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επι
Τετάρτη 02/02/2022 - 16:44
Κοινοποίηση στα Social Media

- Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός περιόδων εξετάσεων για την απόκτηση, επέκταση και ανανέωση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR) για το έτος 2022 ως εξής:

Ο παραπάνω προγραμματισμός περιόδων εξετάσεων δύναται να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια του έτους ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των Σχολών ΣΕΚΟΟΜΕΕ που θα ανακύψουν.

- Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ορίστηκε νέα ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων οδηγών οχημάτων για την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης για τη μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων την Τετάρτη 23/2/2022και ώρα 09:00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Πλαστήρα 56 – 1ος όροφος στην Καρδίτσα.

- Η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. οχημάτων, έτους 2022, ως εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις σχολές ΣΕΚΑΜ και ΣΕΚΟΟΜΕΕ που φοίτησαν.

PreviousNext