Τροχοί & TIR

Είσοδος Σαββίδη στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα εισέρχεται στον συνεχώς ανερχόμενο Κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο όμιλος Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ξεκίνησε νέα επιχειρηματική ονομασία μέσα από τον ιστότοπο open-
Πέμπτη 03/02/2022 - 09:33
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα εισέρχεται στον συνεχώς ανερχόμενο Κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο όμιλος Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ξεκίνησε νέα επιχειρηματική ονομασία μέσα από τον ιστότοπο open-market.gr με επικεφαλής τους συνεργάτες του, Artur Davidian και Maria Goncharova.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην οδό Μ. Ασίας, όπου και το γήπεδο της Τούμπας, ενώ το υποκατάστημα της Αθήνας βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του καναλιού Open στην Παιανία.

Τη διανομή των προϊόντων ανέλαβε το τμήμα Logistics της εταιρείας Retail World A.E. που διαχειρίζεται τις παραγγελίες του δικτύου καταστημάτων Public.

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι και ο όμιλος Μαρινάκη πριν έξι περίπου μήνες μέσω της εταιρείας Wellcomm δημιούργησε την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων Shopflix.gr και παράλληλα εξαγόρασε την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center.

PreviousNext