Τροχοί & TIR

Εξετάσεις υποψηφίων οδικών μεταφορέων επιβατών και εμπορευμάτων στην Κοζάνη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας προγραμματίστηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων της Β’ περιόδου 2023 για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικού μεταφορέα εμπορευ
Παρασκευή 26/05/2023 - 10:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας προγραμματίστηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων της Β’ περιόδου 2023 για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών στις 29/06/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ.

Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κοζάνης, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λευκόβρυση της Δ.Ε. Κοζάνης του ομώνυμου Δήμου. 

Κάθε ΣΕΚΑΜ υποβάλει μέχρι και την Πέμπτη 15/06/2023 καταστάσεις σε ηλεκτρονική μορφή στην οποία αναφέρονται τα ονόματα των υποψηφίων οι οποίοι πρόκειται να μετάσχουν στις εξετάσεις. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να μεταβληθούν μέχρι την ημέρα υποβολής των οριστικών καταστάσεων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους: 

- αστυνομική ταυτότητα, 

- στυλό χρώμα μπλε ή μαύρο. 

- Απαγορεύονται: σημειώσεις, βοηθήματα, βιβλία και κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολή ΣΕΚΑΜ στην οποία φοίτησαν, καθώς και στο τηλ.: 24613 54337 και στο e-mail: a.patsinakidis@pdm.gov.gr

PreviousNext