Τροχοί & TIR

Ευκολότερο το φουλάρισμα για τα 6.000 φορτηγά της Girteka. Καταργεί τις κάρτες καυσίμων

Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή.
Δευτέρα 26/08/2024 - 11:55
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Girteka
φωτό: Girteka

Με μια νέα ψηφιακή εφαρμογή που ονομάζεται Fleethand, η Girteka καταργεί τις κάρτες φουλαρίσματος εξαλείφοντας ταυτόχρονα κάθε κίνδυνο που σχετίζεται με αυτές.

Το νέο ψηφιακό σύστημα φουλαρίσματος Fleethand καλύπτει ολόκληρο τον στόλο των 6.000 φορτηγών της Girteka και λειτουργεί ως εξής:

Μόλις ο οδηγός φτάσει σε ένα συνεργαζόμενο βενζινάδικο, που είχε προηγουμένως επισημανθεί στο σχεδιασμό διαδρομής, όπως το Circle K ή το Shell, εισάγει τον αριθμό της αντλίας στην εφαρμογή Fleethand για κινητά και η διαδικασία ανεφοδιασμού ξεκινά αυτόματα. Δεν υπάρχει ανάγκη για επιβεβαίωση, κωδικούς, PIN ή χιλιομετρητές. Μόνο το κινητό της εταιρείας χρειάζεται με την εφαρμογή Fleethand. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία μειώνεται ο κίνδυνος που σχετίζεται με τις φυσικές κάρτες καυσίμου. Οι οδηγοί μπορούν πλέον να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο σε διοικητικές εργασίες και να επικεντρώνονται στη γρήγορη και υπό κατάλληλες συνθήκες παράδοσης φορτίου.

«Στη Girteka, πάντα δίναμε προτεραιότητα στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των οδηγών μας και με τις τελευταίες ψηφιακές εξελίξεις, μπορούμε πλέον να κάνουμε ακόμη πιο σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή η νέα λύση ανεφοδιασμού είναι ένα βήμα προς την παροχή ενός ασφαλέστερου, πιο άνετου τρόπου για τους οδηγούς μας να ολοκληρώνουν τις καθημερινές τους εργασίες. Καθώς συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε τις νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών που ενσωματώνουν σχεδόν όλες τις πτυχές των λειτουργιών μας, εξακολουθούμε να ερευνούμε πώς αυτές οι τεχνολογίες μπορούν να μας υποστηρίξουν, να μειώσουν το χρόνο ή την προσπάθεια ή να μετριάσουν τον κίνδυνο σφαλμάτων ή λαθών. Αυτή η λειτουργία ανεφοδιασμού είναι μία από αυτές τις λύσεις», δήλωσε ο Dariuš Olechnovič, Επικεφαλής της Ομάδας Telematics, Girteka Transport.

Πηγή: Girteka

PreviousNext