Τροχοί & TIR

FIA: European Truck Racing Championship 2022

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα στην πίστα Jarama της Ισπανίας. Νικητής της τελικής κατάταξης, έχοντας κερδίσει δύο pole positions, αναδείχθηκε για τέταρτη φορά ο Ούγγρος Norbert Kiss με τράκτορα
Κυριακή 06/11/2022 - 09:15
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: FIA
Φωτό: FIA

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα στην πίστα Jarama της Ισπανίας. Νικητής της τελικής κατάταξης, έχοντας κερδίσει δύο pole positions, αναδείχθηκε για τέταρτη φορά ο Ούγγρος Norbert Kiss με τράκτορα MAN και σύνολο 410 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες σε θεαματικά σιρκουί.

Δεύτερος ο Γερμανός Jochen Hahn με τράκτορα IVECO και 295 βαθμούς, τρίτος ο Γερμανός Sascha Lenz με τράκτορα MAN και 285 βαθμούς, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Adam Lacko με 264 βαθμούς, ο οποίος οδηγούσε τράκτορα Frightliner.

Την πέμπτη και έκτη θέση κατέκτησαν οι Antonio Albacete και Jamie Anderson οδηγώντας και οι δύο τράκτορα MAN με 197 και 149 βαθμούς αντίστοιχα.

Στην έβδομη θέση βλέπουμε τη Γερμανίδα Steffi Halm με τράκτορα IVECO και 132 βαθμούς και ακολουθεί ο Γάλλος Teo Calvet με μόλις έναν βαθμό διαφορά (131) και τράκτορα Frightliner.

Ένατος και δέκατος αναδείχθηκαν οι Andre Kursim και Shane Brereton με τράκτορα IVECO ο πρώτος και MAN o δεύτερος και 117 και 55 πόντους αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα:

Πηγή: FIA

Παρακολουθήστε τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Video URL
PreviousNext