Τροχοί & TIR

Φωτοβολταϊκά στο συγκρότημα Παπαδάκη

Σε μια σημαντική επένδυση προχώρησε ο Όμιλος Παπαδάκη τοποθετώντας φωτοβολταϊκά πάνελ αυτόνομης παραγωγής ενέργειας ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για μείωση του ενεργειακού αποτ
Πέμπτη 18/08/2022 - 12:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε μια σημαντική επένδυση προχώρησε ο Όμιλος Παπαδάκη τοποθετώντας φωτοβολταϊκά πάνελ αυτόνομης παραγωγής ενέργειας ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος άνθρακα της ηπείρου στα πλαίσια της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Ειδικότερα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ελευσίνα, τόσο στο κτίριο του Kεντρικού Συνεργείου όσο και στα κτίρια After Sales - Παραγωγής, τοποθετήθηκαν πάνελς αυτόνομης παραγωγής ενέργειας 85 KW (2 x 85 σε κάθε εγκατάσταση).

Αυτή η παραγόμενη ενέργεια θα συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος μέσω του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού φορτίου του ΔΕΔΔΗΕ.

«Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα πιο "πράσινο" μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας είτε αυτό επιτυγχάνεται μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών που προσφέρουν τα νέα μας προϊόντα (λεωφορεία) είτε μέσω δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όπως αυτή που προσδίδουν επιπρόσθετο όφελος στην τοπική κοινωνία και τον πολίτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η προμήθεια και εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών έγινε από την εταιρεία ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα.

PreviousNext