Τροχοί & TIR

Γιγαντιαία παραγγελία στην Ελλάδα: Η ΑΦΟΙ ΛΙΟΥΔΑΚΗ προμηθεύεται 50 θαλάμους Lamberet

Ιστορικό ρεκόρ για την Ελλάδα αποτελεί η παραγγελία της εταιρείας ΕΞΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ των αδελφών ΛΙΟΥΔΑΚΗ για την προμήθεια 50 επικαθήμενων σύγχρονων θαλάμων Lamberet με το ψυκτικό τους μηχάνημα και όλα τ
Πέμπτη 15/04/2021 - 14:59
Κοινοποίηση στα Social Media

Ιστορικό ρεκόρ για την Ελλάδα αποτελεί η παραγγελία της εταιρείας ΕΞΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ των αδελφών ΛΙΟΥΔΑΚΗ για την προμήθεια 50 επικαθήμενων σύγχρονων θαλάμων Lamberet με το ψυκτικό τους μηχάνημα και όλα τα παρελκόμενα.

Προμηθευτής η εταιρεία THERMOSERVICE HELLAS A.E. του Γιώργου Καλαδάμη που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τόσο τη γαλλική φίρμα Lamberet όσο και τη Thermo King.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, οι πρώτες μονάδες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και ξεκινά άμεσα η παράδοσή τους στη μεταφορική ΑΦΟΙ Λιουδάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια αναπτυξιακή πορεία με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη διεύρυνση των μεταφορικών της υπηρεσιών στον εθνικό και στον διεθνή χώρο. Να σημειωθεί πως η εταιρεία των Αδελφών Λιουδάκη έχει στο πελατολόγιό της εταιρείες κυρίως στον Κλάδο των τροφίμων.

Η προμήθεια των 50 θαλάμων Lamberet heavy duty θα της προσδώσει νέες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση των πελατών της στον απαιτητικό τομέα των ψυγειομεταφορών και ένα πλεονέκτημα απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό.

Εκτενές ρεπορτάζ της γιγαντιαίας αυτής παραγγελίας, πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δρώμενα στον χώρο των μεταφορών, θα παρουσιαστεί στο περιοδικό Τ.Τ. στο τεύχος της 1ης Μαΐου.

PreviousNext