Τροχοί & TIR

Χρήσιμα εργαλεία για το επαγγελματικό μας όχημα.

Για πολλούς, το επαγγελματικό όχημα είναι σαν δεύτερο σπίτι! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να το εξοπλίσουμε κατάλληλα για παν ενδεχόμενο! Κάποια από τα αντικείμενα του εξοπλισμού αυτού, υποχρεούμαστε ό
Παρασκευή 03/09/2021 - 12:18
Κοινοποίηση στα Social Media
service man truck

Για πολλούς, το επαγγελματικό όχημα είναι σαν δεύτερο σπίτι! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να το εξοπλίσουμε κατάλληλα για παν ενδεχόμενο!



Κάποια από τα αντικείμενα του εξοπλισμού αυτού, υποχρεούμαστε όλοι να τα έχουμε στο όχημα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως φαρμακείο, πυροσβεστήρα και απαραίτητα έγγραφα. Κάποια άλλα, όμως, είναι εξίσου απαραίτητα για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάποιες έκτακτες αλλά όχι σπάνιες καταστάσεις.



Τέτοια είναι τα δεματικά, ο γρύλος, τα γάντια εργασίας, η πένσα, ο σταυρός, ο φακός και άλλα ίσως λιγότερο απαραίτητα όπως ο μετρητής βάθους πέλματος των ελαστικών,  το κοπίδι και άλλα. Το πιο σημαντικό ίσως από τα «προαιρετικά» και ιδιαιτέρως χρήσιμα αντικείμενα είναι τα εργαλεία και πιο συγκεκριμένα ένα πλήρες σετ.

 



Από τα εργαλεία ξεχωρίζουμε τα κατσαβίδια, τα καρυδάκια και τις καστάνιες με τα οποία μπορούμε εύκολα αν έχουμε φυσικά ένα πλήρες σετ με όλα τα νούμερα, να βιδώσουμε και να ξεβιδώσουμε οτιδήποτε στο όχημά μας και όχι μόνο, καθώς να αφαιρέσουμε εξαρτήματα για καθαρισμό και άλλες χρήσεις. 



Για τη συντήρηση του οχήματός μας τόσο στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του, ένα πλήρες σετ εργαλείων είναι απαραίτητο. Περιλαμβάνει συνήθως καστάνιες, καρυδάκια διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, κατσαβίδια, άλεν και torx.  Ενα τέτοιο μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε διάφορες και ποικίλες εργασίες και αποτελεί φυσικά απαραίτητο και ουσιαστικό εξοπλισμό για όλους τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του DIY.

Vigor σετ εργαλείων με καρυδάκια: κορυφαία ποιότητα σε μοναδική τιμή

Μπορείτε να βρείτε μία μοναδική προσφορά για Adapter Volvo, straight for V4385 και πλήθος 172 διαφορετικών εργαλείων. Το σετ καρυδάκια Vigor περιλαμβάνει κατσαβίδια όλων των ειδών με άλεν και torx, Τετράγωνα καρυδάκια, Εξωτερικό εξάγωνο, προσαρμογείς και τρείς διαφορετικού μεγέθους καστάνιες 1/2, 1/4, 3/8 ιντσών.



Αποτελεί ένα πλήρες σετ εργαλείων για να φτιάξετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο δρομολόγιο μόνοι σας.

 



Η Vigor ιδρύθηκε μόλις το 2006 με μοναδικό σκοπό να προσφέρει απαράμιλλη σχέση τιμής προς αξία στην κατηγορία. Η άνοδος της εταιρείας σε μόλις 15 χρόνια, συνιστά success story στη βιομηχανία εξαρτημάτων και από εφτά κωδικούς κι ένα κατάλογο τεσσάρων σελίδων το 2006, σήμερα κατασκευάζει 2.400 διαφορετικά προϊόντα. Πάντα με τις ίδιες αρχές: ασυμβίβαστη ποιότητα σε ασυναγώνιστη τιμή. 

PreviousNext