Τροχοί & TIR

Στον Βόλο το ετήσιο συνέδριο της ΠΟΑΥΣ

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον Βόλο πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών που θα διοργανώσει φέτος η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγ
Πέμπτη 02/09/2021 - 14:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον Βόλο πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών που θα διοργανώσει φέτος η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Ν. Μαγνησίας Α.Ε.

Δυναμικό «παρών» θα δώσουν οι εκπρόσωποι των ΚΤΕΛ, ενώ με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η εναρκτήρια ομιλία του προέδρου της ΠΟΑΥΣ, Σοφοκλή Φάτσιου, όπως και οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων της ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών-Υποδομών, των τοπικών αρχών, βουλευτών κ.α. Μετά το πέρας των θεσμικών ομιλιών και χαιρετισμών, προγραμματίζονται ομιλίες του προεδρείου και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, ενώ οι σύνεδροι θα αναπτύξουν την ατζέντα για προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Την προηγούμενη μέρα, στις 3 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα διοργανώσει δεξίωση, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες.

Σημειώνεται ότι οι σύνεδροι θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή PCR test τελευταίων 72 ωρών ή rapid test τελευταίων 48 ωρών. Και βέβαια, η χρήση μάσκας στους χώρους του συνεδρίου είναι υποχρεωτική.

PreviousNext