Τροχοί & TIR

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αξιοποίηση τεχνολογιών – απλούστευση διαδικασιών

«Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η απλούστευση των διαδικασιών και η βελτίωση του υφιστάμενου κανονιστικού πλαισίου, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μας δίνει τη δυνατότητα να αναβ
Παρασκευή 04/08/2023 - 13:03
Κοινοποίηση στα Social Media
Χριστίνα Αλεξοπούλου

«Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η απλούστευση των διαδικασιών και η βελτίωση του υφιστάμενου κανονιστικού πλαισίου, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε συνολικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί στρατηγικό στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, πάντοτε προς όφελος της κοινωνίας», αυτό δήλωσε η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά την επίσκεψή της σήμερα Παρασκευή, 4 Αυγούστου, στην Υπηρεσία Υποστήριξης Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, στη Γενική Διεύθυνση Οχημάτων και Εγκαταστάσεων και στο Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


«Ο συγκεκριμένος τομέας χειρίζεται κρίσιμα ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Για τον λόγο αυτό, το έργο του έχει ιδιαίτερη σημασία», συμπλήρωσε η κα. Αλεξοπούλου.
 

 

PreviousNext