Τροχοί & TIR

Η ανάπτυξη του λιμένος Βόλου

Στις εργασίες της διεθνούς διάσκεψης περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference» που διεξήχθησαν 3-5 Ιουνίου 2021 στην Πάτρα, συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε., Σωκράτης Αναγνώσ
Τρίτη 08/06/2021 - 10:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Στις εργασίες της διεθνούς διάσκεψης περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference» που διεξήχθησαν 3-5 Ιουνίου 2021 στην Πάτρα, συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε., Σωκράτης Αναγνώστου, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνθήκες που θα πρέπει να δημιουργηθούν αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση των ελληνικών λιμένων.

Αναφερόμενος στην ανάγκη ανάπτυξης του λιμένος Βόλου είπε πως προέχει η ιδιωτικοποίηση, η ανάγκη λειτουργίας των λιμένων 24ώρες το 24ωρο και τόνισε τα πλεονεκτήματα από τις οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις, στη δημιουργία Διαμετακομιστικού Κέντρου μεταφόρτωσης – transit, στην ανάπτυξη ναυπηγικής βιομηχανίας καθώς και στις «πράσινες» δράσεις και έργα του λιμένος Βόλου.

Ο κ. Αναγνώστου συμμετείχε σε συζήτηση μαζί με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, Υφυπουργό Ναυτιλίας, αρμόδιος για θέματα πλοίων, Παναγιώτη Τσώνη, Διευθύνων Σύμβουλο στον Οργανισμό Λιμένος της Πάτρας, Μαρία Χρισταντώνη, Υπεύθυνη του Ταμείου Ανάπτυξης Περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Δημοκρατίας(ΤΑΙΠΕΔ) και Νεκτάριος Δεμενόπουλος, Deputy Manager PR του ΟΛΠ-Cosco.

PreviousNext