Τροχοί & TIR

Η ATL Renting παρέλαβε το 2.000ο φορτηγό της DAF

«Όπως και εμείς, έτσι και οι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τα φορτηγά της DAF»
Πέμπτη 25/07/2024 - 13:14
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Η βελγική ATL Renting μόλις παρέλαβε το 2.000ο DAF του στόλου της, ένα XG 480 FT. 

Η ATL Renting, η οποία ιδρύθηκε το 1997, είναι μια βελγική οικογενειακή επιχείρηση με θυγατρικές στη Γερμανία, την Πολωνία, την Ολλανδία και τη Ρουμανία και παρέχει κάθε είδους επιλογές μακροχρόνιας μίσθωσης φορτηγών, ρυμουλκούμενων, ελαφρών επαγγελματικών και άλλων οχημάτων σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Με στόλο που αποτελείται από συνολικά πάνω από 7.500 οχήματα και ρυμουλκούμενα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Η έδρα της βρίσκεται στο Tessenderlo του Βελγίου. 

Η ATL Renting ήταν από τους πρώτους πελάτες που αγόρασαν οχήματα από τη DAF. Αυτό που κάνει τα νέα οχήματα να ξεχωρίζουν, σύμφωνα με την ATL, είναι η εξαιρετική αξιοπιστία τους σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου, την εξαιρετική παθητική και ενεργητική ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. «Όπως και εμείς, έτσι και οι πελάτες μας εκτιμούν ιδιαίτερα τα φορτηγά της DAF», δήλωσε ο Koen De Coninck, Εμπορικός Διευθυντής της ATL Renting και πρόσθεσε: «Το 2.000ο φορτηγό που παραδόθηκε τώρα είναι στην πραγματικότητα ήδη το υπ’ αριθμό 730ο φορτηγό νέας γενιάς DAF που έχει θέσει σε λειτουργία η ATL Renting».

PreviousNext