Τροχοί & TIR

Η DAF βράβευσε το καλύτερο συνεργείο του δικτύου της

Τόσο ο τεχνικός όσο και ο κάθε σύμβουλος σέρβις έπρεπε να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτητικών θεωρητικών ασκήσεων και πρακτικών εργασιών
Τρίτη 05/03/2024 - 13:08
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: DAF
φωτό: DAF

Το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ομάδας Σέρβις φορτηγών DAF της Χρονιάς 2024 κέρδισαν ο τεχνικός Giacomo Paladino και ο σύμβουλος σέρβις Daniele Cagol από την Interservice S.p.A., ένα συνεργείο στο Τρέντο της Ιταλίας. 

Το τρόπαιο απονεμήθηκε μετά τον (διετή) διεθνή διαγωνισμό, ο οποίος κορυφώθηκε σε έναν διήμερο τελικό που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της DAF Trucks στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας. Με τον διαγωνισμό, η DAF υπογραμμίζει τη σημασία των εξειδικευμένων τεχνικών συνεργείων και συμβούλων σέρβις στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων DAF. 

Ομάδες από δεκαοκτώ διαφορετικές χώρες, από αντιπροσώπους και σημεία εξυπηρέτησης της DAF σε όλη την Ευρώπη, παρουσίασαν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες κατά τη διάρκεια του διήμερου διεθνούς τελικού. Τόσο ο τεχνικός όσο και ο κάθε σύμβουλος σέρβις έπρεπε να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτητικών θεωρητικών ασκήσεων και πρακτικών εργασιών που αφορούσαν κινητήρες, γραμμή μετάδοσης κίνησης και, γενικά, ολόκληρα οχήματα. Προκειμένου να εργαστούν αποτελεσματικά, οι ομάδες έπρεπε να διαθέτουν μια ολοκληρωμένη και σε βάθος πραγματική κατανόηση των τεχνικών πτυχών που σχετίζονται με τα οχήματα και πρώτα απ' όλα να ενεργούν ως ομάδα.

«Η DAF διοργανώνει τον διαγωνισμό Service Team of the Year για να υπογραμμίσει την αξία των εξειδικευμένων τεχνικών συνεργείων και συμβούλων σέρβις», σύμφωνα με τον Twan Winters, Διευθυντή After Sales της DAF Trucks. «Τα φορτηγά DAF είναι οχήματα τελευταίας τεχνολογίας που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για υψηλότερη απόδοση, ασφάλεια και άνεση του οδηγού. Για τη συντήρηση αυτών των φορτηγών είναι απαραίτητη η ολοκληρωμένη και βαθιά τεχνική κατάρτιση, ενώ οι σύμβουλοι σέρβις πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία».

PreviousNext