Τροχοί & TIR

Αυτοκινητόδρομος ΑΘΕ: Αποκλεισμός μεταξύ του Κόμβου Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων

Θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Τραγάνας
Τρίτη 05/03/2024 - 13:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού στο 165,9ο χλμ. και του Δυτικού Ημικόμβου (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180,1ο χλμ.

  • Από σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων και του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Αθήνα, θα εξέρχονται στο 180, 1ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 165,8ο χλμ.
  • Από την Τρίτη 12 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού και του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Λαμία, θα εξέρχονται στο 165,8ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 180,1ο χλμ.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Τραγάνας.

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από τις 07:00 έως και τις 18:00. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext