Τροχοί & TIR

Η GIRTEKA αλλάζει την επωνυμία της

Η Girteka αλλάζει το σήμα της και στο εξής θα ονομάζεται TNDM Trucking, καθώς το νέο όνομα και η οπτική ταυτότητα θα αντικατοπτρίζουν καλύτερα την αξία των υπηρεσιών της, όπως αναφέρει σε σχετική αν
Τρίτη 21/06/2022 - 14:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Girteka αλλάζει το σήμα της και στο εξής θα ονομάζεται TNDM Trucking, καθώς το νέο όνομα και η οπτική ταυτότητα θα αντικατοπτρίζουν καλύτερα την αξία των υπηρεσιών της, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Τονίζει, επίσης, ότι το όνομα "TNDM Trucking" εκφράζει την υπόσχεση της μάρκας, ότι θα συνεργαστεί με τους πελάτες της για να επιταχύνει την ανάπτυξή τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στην επιχείρησή τους, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει σταθερή διαθεσιμότητα φορτηγών και ρυμουλκούμενων. Εν τω μεταξύ, το νέο λογότυπο εστιάζει επίσης στη συνεργασία, καθώς τα γράμματα T και N συνδέονται μαζί με ένα σήμα πλοήγησης, αντιπροσωπεύοντας μια ενιαία κατεύθυνση και έναν μοναδικό στόχο προς τον οποίο κατευθύνονται τόσο η TNDM Trucking όσο και οι πελάτες της.

Η TNDM Trucking είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016, αναπτυσσόμενη σταθερά κατά τη διάρκεια της ιστορίας της με τα πιο σύγχρονα φορτηγά και ρυμουλκούμενα που κυκλοφορούν στην αγορά, με περισσότερα από 700 ιδιόκτητα φορτηγά στον στόλο της.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή τυχόν αλλαγή στα μετοχολόγια ή στα Διοικητικά Συμβούλια της Girteka και της TNDM. Η τελευταία δίνει το όνομά της στα φορτηγά και φέρεται ότι έχει ενταχθεί στον λιθουανικό όμιλο, ο οποίος όμως παύει το όνομα GIRTEKA από τα χιλιάδες φορτηγά που διαθέτει.

PreviousNext