Τροχοί & TIR

Η ιταλική εταιρεία Basco αναζητά Sales Manager στην Ελλάδα

Η Basco, με περισσότερα από σαράντα χρόνια εμπειρίας στην πώληση μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων λεωφορείων αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για εθνικούς όσο και για διεθνείς παρόχους μεταφορών στο
Τρίτη 10/10/2023 - 15:50
Κοινοποίηση στα Social Media
basco

Η Basco, με περισσότερα από σαράντα χρόνια εμπειρίας στην πώληση μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων λεωφορείων αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για εθνικούς όσο και για διεθνείς παρόχους μεταφορών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι πελάτες επιλέγουν τη Basco για την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την ικανότητά της να προσφέρει τις πιο σύγχρονες, πιο αποτελεσματικές λύσεις που συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς σε όλες τις χώρες παγκοσμίως.

Οι ιδρυτές της Basco, ο Salvatore και ο Antonio Battaglia, έχουν κληροδοτήσει αυτήν την επιχειρηματική κουλτούρα στη νεότερη γενιά, η οποία έχει πλέον αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.

Χάρη στην ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που απαιτεί η σημερινή αγορά καταφέρνει και διατηρεί την εμπιστοσύνη των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων επιβατικής μεταφοράς.

basco

Με στόχο τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία Basco αναζητά:

Διευθυντή Πωλήσεων στην Ελλάδα (Area Sales Manager) για να ενταχθεί στην ομάδα πωλήσεών της.

Θα αναφέρεται απευθείας στην ιταλική έδρα. Θα ήταν προτιμότερο να προέρχεται από τον χώρο του λεωφορείου, αλλά είναι ευπρόσδεκτες και αιτήσεις από άλλους κλάδους.

Εάν ο υποψήφιος είναι από τον χώρο του λεωφορείου, τα Αγγλικά είναι υποχρεωτικά (η γνώση Ιταλικών είναι προτιμότερη), εάν είναι από άλλο κλάδο η γνώση Ιταλικών είναι υποχρεωτική.

Κύριο καθήκον του θα είναι η ανάλυση και ανάπτυξη αυτής της νέας αγοράς (Ελλάδα), η πρώτη επαφή και η δημιουργία μιας βαθιάς σχέσης με όλους τους πελάτες της περιοχής.

Απαιτείται διαθεσιμότητα για συχνά διεθνή ταξίδια.

Προσφέρεται εργασία πλήρους απασχόλησης, ο τύπος της σύμβασης θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.


Επικοινωνία και αποστολή βιογραφικού στο: info@bascobus.com και bus@bascobus.com

BASCO S.r.l.
Provinciale per Bizzarone, 43
Olgiate Comasco (CO) - Italy
Tel. +39 031 945312

basco



 

PreviousNext