Τροχοί & TIR

Η SAF-HOLLAND στην Ινδία

Η SAF-HOLLAND επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη ινδική αγορά μεταφορών, κλείνοντας μια συμφωνία για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας York Transport Equipment (A
Κυριακή 22/04/2018 - 19:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Η SAF-HOLLAND επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη ινδική αγορά μεταφορών, κλείνοντας μια συμφωνία για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας York Transport Equipment (Asia) Pte. Ltd, που έχει την έδρα της στη Σιγκαπούρη.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων αξόνων και αναρτήσεων για επικαθήμενα στην Ινδία, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων βαρέων φορτηγών και τρέιλερ στην ευρύτερη περιοχή Ασίας και Ειρηνικού (ΑPAC).

Το τίμημα για την ενσωμάτωση της εταιρείας στο SAF-HOLLAND Group, ανέρχεται σε 33 εκ. ευρώ. Η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους. Οι άνθρωποι της SAF-HOLLAND εκτιμούν πως μόνο στον πρώτο χρόνο από την απόκτησή της, η ινδική εταιρεία θα συνεισφέρει κατά 50 εκ. ευρώ στις πωλήσεις του ομίλου.

PreviousNext