Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικό Solaris 9 m.

Η Solaris συνεχίζει να λανσάρει νέα μοντέλα ηλεκτρικών λεωφορείων καλύπτοντας κάθε κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο κατασκευαστής, το νέο Urbino 9 LE (χαμηλής εισόδο
Παρασκευή 09/12/2022 - 08:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Solaris συνεχίζει να λανσάρει νέα μοντέλα ηλεκτρικών λεωφορείων καλύπτοντας κάθε κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ο κατασκευαστής, το νέο Urbino 9 LE (χαμηλής εισόδου) εντάσσεται κι αυτό στην κατηγορία των ηλεκτρικών intercity, την οποία εγκαινίασε το τεράστιο Urbino 15 LE που λανσαρίστηκε πέρυσι.

Η Solaris επιδιώκει να διευρύνει το ήδη μεγάλο προϊοντικό πορτφόλιο των οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων που κατασκευάζει, με ένα λεωφορείο που είναι ικανό να καλύψει ποικιλία μεταφορικών εφαρμογών, ακόμη και πέρα από τον αστικό ιστό, όπως επίσης και σε διαδρομές με απαιτητική τοπογραφία. Όπως συμβαίνει και με άλλα μοντέλα, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε συστοιχίες μπαταριών Solaris High Power Solaris High Energy, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν έως 27 θέσεις για καθήμενους επιβάτες.

PreviousNext