Τροχοί & TIR

Ιστορία αγάπης της Volvo

Ένας όμορφος έρωτας μεταξύ δύο φορτηγών: Αυτή είναι η ασυνήθιστη προσέγγιση της Volvo Trucks για να τονίσει την οδηγική ικανότητα και την αποδοτικότητα καυσίμου του μπεστ σέλερ της, Volvo FH. Η απόδ
Δευτέρα 17/10/2022 - 12:47
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένας όμορφος έρωτας μεταξύ δύο φορτηγών: Αυτή είναι η ασυνήθιστη προσέγγιση της Volvo Trucks για να τονίσει την οδηγική ικανότητα και την αποδοτικότητα καυσίμου του μπεστ σέλερ της, Volvo FH.

Η απόδοση καυσίμου και η χαρά της οδήγησης θεωρούνται συχνά ως δύο αντίθετα μεταξύ των οδηγών φορτηγών. Με απλά λόγια, δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο. Αλλά με τις καινοτομίες εξοικονόμησης καυσίμου της Volvo, η διασκέδαση και η οικονομία μπορούν πράγματι να συνδυαστούν. Αυτό φαίνεται στην τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων της εταιρείας, η οποία επικεντρώνεται σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο φορτηγών Volvo FH.

Η ταινία υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που συνθέτουν το πακέτο οικονομίας καυσίμου I-Save, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα turbo, I-Shift, I-See, I-Torque, καθώς και βελτιωμένη αεροδυναμική σχεδίαση – που αποδεικνύεται με τρόπο που δεν το έχετε ξαναδεί.

Το πακέτο I-Save παρουσιάστηκε στους πελάτες το 2019 και έκτοτε έχει σημειώσει επιτυχία στις πωλήσεις της Volvo Trucks. Τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό μπορούν να σωρευθούν σε βελτιώσεις στην οικονομία καυσίμου έως και 13% (Σε σύγκριση με τα επίπεδα κατανάλωσης πριν από την εισαγωγή του I-Save το 2019).

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τις δυνατότητες του I-Save και με αυτήν την ιστορία αγάπης θέλουμε να δώσουμε σε αυτά τα χαρακτηριστικά την προσοχή που τους αξίζει. Για τους πελάτες μας, το I-Save έχει γίνει αντιληπτό για εξαιρετική οικονομία καυσίμου και εξαιρετική ικανότητα οδήγησης, και η πλειονότητα των φορτηγών Volvo FH που πουλάμε σήμερα είναι εξοπλισμένα με I-Save», λέει ο Peter Franzén, Product Manager Engines της Volvo Trucks.

Η ταινία γυρίστηκε στην Κροατία και όλη η πραγματική οδήγηση έγινε υπό ασφαλείς συνθήκες σε κλειστό χώρο.

Video URL

Η Volvo με χιούμορ

Οι διαφημίσεις βαρέων φορτηγών της Volvo Trucks δεν ήταν ποτέ τόσο βαρετές. 

Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε το διαφημιστικό πριν από δύο χρόνια, όταν η Volvo Trucks έχτισε έναν πύργο από 4 νέα φορτηγά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στάθηκε από πάνω του, ενώ η ιστορία εκτυλισσόταν μέσα σε ένα βροχερό νυχτερινό τοπίο.

Video URL

 

Αλλά αυτό το βίντεο σχεδόν δέκα ετών είναι επίσης αξέχαστο. Παρουσίαζε τον Jean-Claude van Damme να στέκεται ανάμεσα σε δύο φορτηγά δίπλα-δίπλα, στον καθρέφτη των φορτηγών, προκειμένου να διαφημίσει τον ισχυρισμό της Volvo για ακριβές τιμόνι.

Video URL

 

PreviousNext