Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κατολίσθησης

Έργα διάρκειας ενός χρόνου
Παρασκευή 31/07/2026 - 13:58
Κοινοποίηση στα Social Media
Κατολίσθηση

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας εκδόθηκε απόφαση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας στο 20ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. 2 Φλώρινας –Κρυσταλλοπηγής λόγω κατολίσθησης.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την διέλευση των οχημάτων στο 20ο χλμ της Ε.Ο.2 «Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινα» λόγω κατολίσθησης. Τα μέτρα αφορούν χρονικό διάστημα μέχρι την 30-07-2027, την εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων επί της Ε.Ο.2 «Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινα» από την Χιλιομετρική Θέση (Χ)Θ 18+960 έως την ΧΘ 19+040 με τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών. 

Η τήρηση των παραπάνω προσωρινών μέτρων αποσκοπεί στην διασφάλιση της έγκαιρης ενημέρωσης-προειδοποίησης των κινουμένων οδηγών στην οδό για τη μορφή και το είδος των εμποδίων και στην ρύθμιση της κίνησης-διέλευσης αυτών με ασφάλεια από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών του έργου. 

Previous