Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ADR στην Κόρινθο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας αποφασίστηκε η διενέργεια εξετάσεων για απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR)
Δευτέρα 17/10/2022 - 12:04
Κοινοποίηση στα Social Media

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας αποφασίστηκε η διενέργεια εξετάσεων για απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) 6ης περιόδου 2022.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών επί της οδού Κ .Παλαμά 53 στην Κόρινθο ως εξής :

α). Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:00.πμ., θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για το αρχικό βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Π1). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά. Στη συνέχεια και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των γραπτών της προηγούμενης εξέτασης θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τα αρχικά προγράμματα ειδίκευσης και συγκεκριμένα για μεταφορά σε δεξαμενές, για μεταφορά εκρηκτικών ουσιών (Κλάση 1) και για μεταφορά ραδιενεργού υλικού (Κλάση 7). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά για κάθε κατηγορία εξέτασης.

β). Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:00.πμ θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ανανεωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά.

Σε περίπτωση μη διενέργειας των εξετάσεων, λόγω απεργίας ή για λόγους ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα τις ίδιες ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ, όπου φοίτησαν.

PreviousNext