Τροχοί & TIR

Και τα επαγγελματικά BYD από τον Σφακιανάκη

Δύο θα είναι οι βασικοί διανομείς των ηλεκτρικών οχημάτων BYD στην Ελλάδα.
Δευτέρα 26/02/2024 - 10:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Δύο θα είναι οι βασικοί διανομείς των ηλεκτρικών οχημάτων BYD στην Ελλάδα. Στον μέχρι σήμερα αντιπρόσωπο που είναι η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, πολύ σύντομα προστίθεται και ο όμιλος Σφακιανάκη ο οποίος επίσης θα αντιπροσωπεύει την κινεζική μάρκα όχι μόνο στα επιβατικά, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, αλλά και στα επαγγελματικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του troxoikaitir.gr.

Η απόφαση των Κινέζων και συγκεκριμένα της BYD Europe να ορίσουν και δεύτερο επίσημο διανομέα της μάρκας στην Ελλάδα για όλα τα οχήματα έχει προκαλέσει δυσμενείς εντυπώσεις στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ η οποία επένδυσε στην προβολή και στην εδραίωση της μάρκας στη χώρα μας. 

Σημειώνεται ότι τα επαγγελματικά βαν της BYD κατέκτησαν την τρίτη θέση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών χάρη στο μοντέλο TP3.

Αναστάτωση έχει προκληθεί και στο δίκτυο των ντίλερ της, οι οποίοι θα γίνουν αποδέκτες ενός μη αναμενόμενου ανταγωνισμού, ιδιαίτερα στον τομέα της τιμολογιακής πολιτικής και της επαύξησης των σημείων πώλησης κατά γεωγραφικές περιοχές.

PreviousNext