Τροχοί & TIR

Κατέρρευσε γέφυρα στα Μέγαρα

Κατέρρευσε σήμερα το πρωί τμήμα της γέφυρας Καρδατά στα Μέγαρα τη στιγμή που γίνονταν εργασίες επισκευής και ενίσχυσης της παλιάς γέφυρας αυτής που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χι
Τρίτη 20/09/2022 - 13:01
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: enimerosi-news.gr
Φωτό: enimerosi-news.gr

Κατέρρευσε σήμερα το πρωί τμήμα της γέφυρας Καρδατά στα Μέγαρα τη στιγμή που γίνονταν εργασίες επισκευής και ενίσχυσης της παλιάς γέφυρας αυτής που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi-news.gr κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης και επισκευής κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας μαζί με τα εκσκαφτικά μηχανήματα που πραγματοποιούσαν εργασίες.

Οι χειριστές τραυματίστηκαν και ο ένας από τους δύο απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα, όμως, με τον δήμαρχο Μεγάρων, Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε κατάρρευση τμήματος της γέφυρας, αλλά δύο μηχανήματα ανατράπηκαν.

PreviousNext