Τροχοί & TIR

Καθημερινά 182 λεωφορεία από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κυρίως της περιαστικής ζώνης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Τετάρτη 16/04/2025 - 14:05
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΣΕΘ
φωτό: ΟΣΕΘ

Σύμβαση-γέφυρα για το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο με σχετική πράξη του Ζ’ Κλιμακίου.

Η σύναψη σύμβασης μεταξύ του ΟΣΕΘ και της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ εγκρίθηκε και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή για την ανάθεση του συγκοινωνιακού έργου αστικής συγκοινωνίας. 

Προηγήθηκε διαγωνισμός του ΟΣΕΘ που καρποφόρησε με επιτυχία και αφορά το συγκοινωνιακό έργο από 16.04.2025 έως τα τέλη 2025 με κόστος 29.684.346 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση η ΚΤΕΛ ΑΕ υποχρεούται να κυκλοφορεί καθημερινά 182 λεωφορεία πραγματοποιώντας παραπάνω από 1.500 δρομολόγια ημερησίως για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κυρίως της περιαστικής ζώνης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Ο ΟΣΕΘ ως Αρχή Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη, είναι ο εποπτεύων φορέας διασφάλισης της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα λεωφορεία του  ΟΑΣΘ και της ΚΤΕΛ Α.Ε.

PreviousNext