Τροχοί & TIR

Κιλκίς: Σύγκρουση λεωφορείου με δύο Ι.Χ. στην Αθηνών-Ευζώνων – 3 νεκροί, πολλοί τραυματίες

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με δύο Ι.Χ. σημειώθηκε στο 522ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Ευζώνων, στον δήμο Παιονίας Κιλκίς με αποτέλεσμα – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – να χάσουν τη ζωή τους τρία άτο
Κυριακή 10/09/2023 - 09:50
Κοινοποίηση στα Social Media
ασθενοφόρο
φωτό αρχείου

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με δύο Ι.Χ. σημειώθηκε στο 522ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Ευζώνων, στον δήμο Παιονίας Κιλκίς με αποτέλεσμα – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα και δεκάδες άλλα να τραυματιστούν. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής τρία άτομα που επέβαιναν στα Ι.Χ. έχουν τραυματιστεί σοβαρά - Περίπου 20 επιβάτες του λεωφορείου έχουν επίσης τραυματιστεί


Σε δηλώσεις του στο Mega ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε πως συνολικά τρία άτομα από το ένα Ι.Χ. ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μετά το σοβαρό τροχαίο. Από το ίδιο όχημα απεγκλωβίστηκε ένα ακόμη άτομο σοβαρά τραυματισμένο. 

Στο έτερο Ι.Χ. επέβαιναν δύο άτομα που απεγκλωβίστηκαν επίσης σοβαρά τραυματισμένα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης περίπου 20 άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αρτοποιός στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 58 άτομα.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ στο λεωφορείο επέβαιναν Σέρβοι τουρίστες.

 

PreviousNext