Τροχοί & TIR

Άνοιξαν οι περισσότεροι δρόμοι

Με αποφάσεις των αρμόδιων αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της ύφεσης των καιρικών φαινομένων, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι περισσότεροι δρόμοι στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπως: Από 80,9 χ/θ (Α/Κ Καρδίτ
Δευτέρα 11/09/2023 - 09:41
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου

Με αποφάσεις των αρμόδιων αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της ύφεσης των καιρικών φαινομένων, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι περισσότεροι δρόμοι στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπως:

  • Από 80,9 χ/θ (Α/Κ Καρδίτσας) έως 111,4 χ/θ (Α/Κ Τρικάλων) στο ρεύμα προς Τρίκαλα. Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι η έξοδος του Α/Κ Προαστίου 97,3 χ/θ θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεότερης απόφασης.
  • Από 111,000 χ/θ (Α/Κ Τρικάλων) έως 80,000 χ/θ (Α/Κ Καρδίτσας) στο ρεύμα προς Λαμία.
  • Στην Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από τη Χ/Θ 17+790 (Καλά Νερά) έως τη Χ/Θ 21+000 (Κορώπη), η διέλευση των οχημάτων γίνεται από ένα ρεύμα εναλλάξ μέσω σιδηροκατασκευασμένης γέφυρας από τον Ε.Σ. στα Καλά Νερά, με μέγιστο βάρος διέλευσης οχημάτων 16 τόνους. 
  • β) στην Επαρχιακή οδό Αγίου Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων 
  • γ) στην οδό από το χωριό Λαύκο για τον οικισμό Μικρό 

Συνεχίζει να ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας για την Επαρχιακή οδό Μηλίνας - Τρικερίου.

Επίσης, δόθηκε στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού και η περιφερειακή οδός πόλεως Τρικάλων, πλην του τμήματος της ενταύθα οδού Ελευθερίου Βενιζέλου όπου βρίσκεται η Γέφυρα «Γκίκα», η διέλευση της οποίας απαγορεύεται τόσο για κίνηση πεζών όσο κι οχημάτων. Επίσης απαγορεύεται η διέλευση της πεζογέφυρας «Αγίου Κων/νου», η διέλευση της πεζογέφυρας «Πελέκη» ή «Αγίου Στεφάνου» που συνδέει τις οδούς Λάκμωνος και Αμαλίας και η διέλευση της πεζογέφυρας «Κουτσομηλίων» που συνδέει τις οδούς Σατωβριάνδου και Λεωνίδα Μακρή. 

- Το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού πόλεως Καλαμπάκας. 

- Το οδικό κύκλωμα Μετεώρων (Το οδικό δίκτυο που διατρέχει τη Μοναστική Κοινότητα των Μετεώρων). 

- Το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού πόλεως Πύλης. 

- Η επ. οδός Παλαιομονάστηρου – Μουζακίου. 

- Το Τμήμα της Ε.Ο Τρικάλων-Άρτης που περιλαμβάνεται από την πόλη των Τρικάλων έως την πόλη της Πύλης, ήτοι από τη χ/θ 0,00 Km έως τη χ/θ 13,00 km. 

- Το τμήμα της Ε.Ο Τρικάλων – Λάρισας που περιλαμβάνεται από την πόλη των Τρικάλων έως τον κόμβο Οιχαλίας, ήτοι από τη χ/θ 0,00 Km έως τη χ/θ 18,00 km.

Έργα και ρυθμίσεις στη Σκύδρα

Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου μέσης πίεσης στην Παλαιά Εθνική Οδό 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας στο Δήμο Σκύδρας αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας (τμήμα Σκύδρα –Μαυροβούνι) και συγκεκριμένα θα εφαρμοστεί στένωση λωρίδας κυκλοφορίας επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας (τμήμα Σκύδρα –Μαυροβούνι).

PreviousNext