Τροχοί & TIR

Άνοιξαν οι περισσότεροι δρόμοι

Με αποφάσεις των αρμόδιων αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της ύφεσης των καιρικών φαινομένων, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι περισσότεροι δρόμοι στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπως: Από 80,9 χ/θ (Α/Κ Καρδίτ
Δευτέρα 11/09/2023 - 09:41
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Με αποφάσεις των αρμόδιων αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της ύφεσης των καιρικών φαινομένων, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι περισσότεροι δρόμοι στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπως:

  • Από 80,9 χ/θ (Α/Κ Καρδίτσας) έως 111,4 χ/θ (Α/Κ Τρικάλων) στο ρεύμα προς Τρίκαλα. Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι η έξοδος του Α/Κ Προαστίου 97,3 χ/θ θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεότερης απόφασης.
  • Από 111,000 χ/θ (Α/Κ Τρικάλων) έως 80,000 χ/θ (Α/Κ Καρδίτσας) στο ρεύμα προς Λαμία.
  • Στην Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) από τη Χ/Θ 17+790 (Καλά Νερά) έως τη Χ/Θ 21+000 (Κορώπη), η διέλευση των οχημάτων γίνεται από ένα ρεύμα εναλλάξ μέσω σιδηροκατασκευασμένης γέφυρας από τον Ε.Σ. στα Καλά Νερά, με μέγιστο βάρος διέλευσης οχημάτων 16 τόνους. 
  • β) στην Επαρχιακή οδό Αγίου Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων 
  • γ) στην οδό από το χωριό Λαύκο για τον οικισμό Μικρό 

Συνεχίζει να ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας για την Επαρχιακή οδό Μηλίνας - Τρικερίου.

Επίσης, δόθηκε στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού και η περιφερειακή οδός πόλεως Τρικάλων, πλην του τμήματος της ενταύθα οδού Ελευθερίου Βενιζέλου όπου βρίσκεται η Γέφυρα «Γκίκα», η διέλευση της οποίας απαγορεύεται τόσο για κίνηση πεζών όσο κι οχημάτων. Επίσης απαγορεύεται η διέλευση της πεζογέφυρας «Αγίου Κων/νου», η διέλευση της πεζογέφυρας «Πελέκη» ή «Αγίου Στεφάνου» που συνδέει τις οδούς Λάκμωνος και Αμαλίας και η διέλευση της πεζογέφυρας «Κουτσομηλίων» που συνδέει τις οδούς Σατωβριάνδου και Λεωνίδα Μακρή. 

- Το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού πόλεως Καλαμπάκας. 

- Το οδικό κύκλωμα Μετεώρων (Το οδικό δίκτυο που διατρέχει τη Μοναστική Κοινότητα των Μετεώρων). 

- Το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού πόλεως Πύλης. 

- Η επ. οδός Παλαιομονάστηρου – Μουζακίου. 

- Το Τμήμα της Ε.Ο Τρικάλων-Άρτης που περιλαμβάνεται από την πόλη των Τρικάλων έως την πόλη της Πύλης, ήτοι από τη χ/θ 0,00 Km έως τη χ/θ 13,00 km. 

- Το τμήμα της Ε.Ο Τρικάλων – Λάρισας που περιλαμβάνεται από την πόλη των Τρικάλων έως τον κόμβο Οιχαλίας, ήτοι από τη χ/θ 0,00 Km έως τη χ/θ 18,00 km.

Έργα και ρυθμίσεις στη Σκύδρα

Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου μέσης πίεσης στην Παλαιά Εθνική Οδό 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας στο Δήμο Σκύδρας αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας (τμήμα Σκύδρα –Μαυροβούνι) και συγκεκριμένα θα εφαρμοστεί στένωση λωρίδας κυκλοφορίας επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 2 Σκύδρα - οδός Εγνατίας (τμήμα Σκύδρα –Μαυροβούνι).

PreviousNext