Τροχοί & TIR

Κλειστή η Εγνατία λόγω ανατροπής φορτηγού

Στο τμήμα από τον κόμβο Άσπρων Χωμάτων μέχρι τον κόμβο Αγίου Σίλα
Παρασκευή 08/03/2024 - 11:48
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Η Δ/νση Αστυνομίας Καβάλας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, στο τμήμα από τον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων μέχρι τον Α/Κ Αγίου Σίλα, κατόπιν εκτροπής και ανατροπής εκτός του οδοστρώματος φορτηγού αυτοκινήτου για το χρονικό διάστημα από σήμερα (08-03-2024) και μέχρι ανέλκυσης και απομάκρυνσης του φορτηγού οχήματος από το σημείο. 

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη, στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται μέσω της πόλης της Καβάλας, και συγκεκριμένα θα εκτρέπεται στην Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης από τον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων και θα εισέρχεται εκ νέου στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Αγίου Σίλα. 

Από την ανέλκυση και απομάκρυνση του φορτηγού οχήματος από το σημείο και μέχρι πέρατος των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στη δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, στο τμήμα από χ/θ 470+500 έως χ/θ 469+500. 

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (ταχεία), όπου δεν πραγματοποιούνται εργασίες, με την τοποθέτηση της κατάλληλης και προβλεπόμενης σήμανσης.

PreviousNext