Τροχοί & TIR

Κλειστοί αυτοκινητόδρομοι στη Βουλγαρία

Κλειστοί παραμένουν και σήμερα Παρασκευή 6/10/23 κεντρικοί αυτοκινητόδρομοι της Βουλγαρίας εξαιτίας των μπλόκων εργαζομένων στην ενέργεια και στα ορυχεία. Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έκανε αποδε
Παρασκευή 06/10/2023 - 09:55
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: novinite.com
φωτό: novinite.com

Κλειστοί παραμένουν και σήμερα Παρασκευή 6/10/23 κεντρικοί αυτοκινητόδρομοι της Βουλγαρίας εξαιτίας των μπλόκων εργαζομένων στην ενέργεια και στα ορυχεία.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την πρόταση των ανθρακωρύχων, συνδικάτο προσκείμενο στην αντιπολίτευση, έκανε λόγο για "συμφωνία-τσίρκο" και τα μέλη του συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Έτσι, ο αυτοκινητόδρομος "Trakia" προς Burgas στην περιοχή Stara Zagora, ο αυτοκινητόδρομος Galabovo-Radnevo στο τμήμα Radnevo-Nova Zagora καθώς και ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος προς Ruse στο τμήμα Ruse-Svilengrad παραμένουν κλειστοί με την κυκλοφορία να διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Αν και σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι από Δευτέρα 9/10/23 οι δρόμοι θα ανοίξουν, καλό θα είναι οι Έλληνες μεταφορείς που ταξιδεύουν προς Ruse για Ρουμανία ή αντίθετα να λάβουν υπόψη τους τυχόν καθυστερήσεις στο δρομολόγιό τους.

PreviousNext