Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Π.Ε.Ο. Ελασσόνας – Λάρισας

Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν αύριο, Τρίτη, και μεθαύριο, Τετάρτη (1-12 και 2-12), στην Π.Ε.Ο. Ελασσόνας – Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης – συντήρησης της οδού. Συ
Δευτέρα 30/11/2020 - 12:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν αύριο, Τρίτη, και μεθαύριο, Τετάρτη (1-12 και 2-12), στην Π.Ε.Ο. Ελασσόνας – Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης – συντήρησης της οδού.

Συγκεκριμένα, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Ελασσόνας - Λάρισας θα ισχύουν από την Χ/Θ 5+200 έως τη Χ/Θ 5+800, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας της οδού, για το χρονικό διάστημα από Τρίτη (01-12-2020) έως την Τετάρτη (02-12-2020) κατά τις ώρες 07:00 έως 17:00.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο, υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας/ Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Στο μήκος του αποκλειόμενου τμήματος που εκτελούνται οι εργασίες θα υπάρχουν δύο σημαιοφόροι - ρυθμιστές κυκλοφορίας, ένας για κάθε ρεύμα, με ενδοσυνεννόηση και πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (αντανακλαστικά, γιλέκα, σημαίες κ.λπ.).

PreviousNext