Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας

Δευ, 19/09/2022 - 16:26

Λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο εδαφικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αποφασίστηκαν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διέλευση βαρέων οχημάτων μικτού βάρους έως εκατό (100) τόνων,  από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (20-09-2022) έως και την Παρασκευή (23-09-2022), ως εξής: 

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 10:00' ώρα έως την 13:30' ώρα, για τις ημερομηνίες 20-09-2022, 21-09-2022, 22-09-2022 καθώς και 23-09-2022 στις κάτωθι οδούς:

  • Στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (κάτωθι του ανισόπεδου κόμβου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από τον κυκλικό κόμβο τον FASHION CΙΤΥ έως και τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας. 

  • Στον ανισόπεδο κόμβο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ (άνωθεν αυτού) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορiας από την οδό Φαρσάλων έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης. 

  • Στην ανώνυμη οδό συνέχεια της οδού Ιλιάδος και στο τμήμα αυτής που διέρχεται κάτωθι αερογέφυρας Περιφερειακής Τρικάλων ήτοι από οδό Θεοφράστου έως Περιφερειακή Τρικάλων.

  • Στην ανώνυμη οδό προέκτασης της οποίας αποτελεί η οδός Ξυλοκάστρου και στο τμήμα αυτής που διέρχεται κάτωθι αερογέφυρας Περιφερειακής Τρικάλων, ήτοι από οδό Περιφερειακή Τρικάλων έως οδό Ξυλοκάστρου.

  • Στην οδό Καρδίτσης και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στο τμήμα αυτής που διέρχεται κάτωθι αερογέφυρας Περιφερειακής Τρικάλων, ήτοι από οδό Δ. Παπαγεωργίου (ύψος 3°" Γυμνασίου Λάρισας) έως την οδό Υγείας.

  • Στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων με την Περιφερειακή Τρικάλων και την οδό Ιωαννίνων (Lidl). 

Οι πιο πάνω προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σταδιακά κατά τα χρονικά διαστήματα διέλευσης των οχημάτων που θα μεταφέρουν τα τμήματα των ανεμογεννητριών. Επιπλέον, τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.