Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μέγαρα και Γρεβενά

Πέντε μήνες θα διαρκέσουν τα έργα στην παλιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή Μεγάρων και συγκεκριμένα στο 38,7 χιλιόμετρο. Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η εφαρμογή π
Τρίτη 31/10/2023 - 10:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Πέντε μήνες θα διαρκέσουν τα έργα στην παλιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή Μεγάρων και συγκεκριμένα στο 38,7 χιλιόμετρο.

Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας για τη λειτουργία του ισόπεδου κυκλικού κόμβου επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στην περιοχή του Η/Κ Μεγάρων (χ.θ. 38,700 του αυτοκινητόδρομου), περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 01.11.2023 έως 15.03.2024, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης και ανακατασκευής του νότιου τμήματος του υφιστάμενου Τεχνικού διέλευσης της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου κάτω από τον αυτοκινητόδρομο (Κάτω διάβαση).

Στα Γρεβενά

Με άλλη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε προσωρινά η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων επί του κυκλικού κόμβου στο ύψος του 1ου χλμ. της Παλ. Εθν. Οδού Γρεβενών –Κοζάνης στο κομμάτι του κόμβου του ρεύματος κυκλοφορίας από Κοζάνη προς την Περιφερειακή οδό με ισχύ από σήμερα, 31-10-2023 έως και τις 02-11-2023.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω άλλων παρακείμενων οδών σύμφωνα με τις υποδείξεις - οδηγίες των Αστυνομικών οργάνων.

PreviousNext