Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σήραγγες της Εγνατίας

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων, από αύριο 02/08/2023 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός των σηράγγων της Εγνατίας από τον ανισόπεδο κόμβο Τύριας μέχρι τον Α/Κ Περιστερίου. Ε
Τρίτη 01/08/2023 - 22:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Σήραγγες Εγνατίες
φωτό αρχείου

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων, από αύριο 02/08/2023 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός των σηράγγων της Εγνατίας από τον ανισόπεδο κόμβο Τύριας μέχρι τον Α/Κ Περιστερίου.


Ειδικότερα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης φωτιστικών σωμάτων εντός σηράγγων για το χρονικό διάστημα από 2 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου και από 21 έως 31 Αυγούστου ως εξής:


Στις σήραγγες από Α/Κ Τύριας μέχρι Α/Κ Περιστερίου, χιλιομετρική θέση 49 – 100 χιλιόμετρο.
Για την πραγματοποίηση των παραπάνω εργασιών συντήρησης φωτιστικών σωμάτων εντός σηράγγων θα αποκλειστεί σταδιακά τόσο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (ταχεία), με την κίνηση να διεξάγεται από τη δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος του τμήματος επισκευής όσο και η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος του τμήματος επισκευής, με την κίνηση να διεξάγεται από την αριστερή (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας.


Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου, αναφέρει η απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ιωαννίνων.
 

PreviousNext