Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Μαλακάσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Ειδικότερα, από σήμερα, Πέμπτη 18, έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου, από
Πέμπτη 18/03/2021 - 11:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από σήμερα, Πέμπτη 18, έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου, από τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της κάτω διάβασης του κόμβου με την κυκλοφορία να διεξάγεται με την χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, από την πλησιέστερη εναλλακτική κάτω διάβαση στο 46ο  χλμ. Παράλληλα, θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του δεξιού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σηματωρών).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

PreviousNext