Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και ειδικότερα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από σήμερα 7 έως την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

- Από το βράδυ της Δευτέρας 7 ή Τρίτης 8 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) από τις 21:00 έως τις 06:00 αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας, και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Τατοΐου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας και μέσω του Αυτοκινητοδρόμου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Τατοΐου.

- Από το βράδυ της Τετάρτης 9 ή Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), από τις 21:00 έως τις 06:00, αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας, και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το διάστημα αυτό και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.

- Από το βράδυ της Δευτέρας 14 ή Τρίτης 15 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), από τις 21:00 έως τις 06:00, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Στο διάστημα αυτό, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

- Από το βράδυ της Τετάρτης 16 ή Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), από τις 21:00 έως τις 06:00, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Τατοΐου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.