Τροχοί & TIR

Με εντολή υπουργού, διακόπτονται οι εργασίες στις Γέφυρες Μακρύγιαλου Πιερίας

Διακόπτονται, κατ’ εντολή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι εργασίες που εκτελούνται στα Τεχνικά δύο γεφυρών στην περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας (περί Χ.Θ. 450+500 έως 452+500). Τα έργα στι
Τετάρτη 29/06/2022 - 15:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Διακόπτονται, κατ’ εντολή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι εργασίες που εκτελούνται στα Τεχνικά δύο γεφυρών στην περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας (περί Χ.Θ. 450+500 έως 452+500).

Τα έργα στις εν λόγω γέφυρες αποτελούν αρμοδιότητα του Ελληνικού Δημοσίου κι εκτελούνται με την επίβλεψή του από την Κατασκευαστική Κοινοπραξία Μαλιακός - Κλειδί· αφορούν δε στη δομική ενίσχυση των άνω διαβάσεων των υφιστάμενων γεφυρών, οι οποίες αποδεδειγμένα χρήζουν σχετικής επέμβασης προκειμένου να μπορούν να επιτελέσουν ασφαλώς τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν.

Με τη σχετική απόφαση του Υπουργείου θα αρθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Μακρύγιαλου, επαναφέροντας τον αριθμό διαθέσιμων λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των Άνω Διαβάσεων δεν θα διαφοροποιηθούν, καθώς είναι μη αναστρέψιμος ο αποκλεισμός τους πριν την ολοκλήρωση των εργασιών, λόγω των επεμβάσεων που έχουν λάβει χώρα έως σήμερα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να επανεκκινήσουν μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 χωρίς νέα διακοπή έως την ολοκλήρωσή τους.

PreviousNext