Τροχοί & TIR

Με νέο Δ.Σ. ο ΣΕΕΠΕ

Τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), ανέλαβε ο κ. Γιάννης Αληγιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμ
Σάββατο 24/08/2019 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), ανέλαβε ο κ. Γιάννης Αληγιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Δημήτρης Κονταξής της LPC AE και Γραμματέας ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας της ΕΚΟ ΑΒΕΕ. Μέλη του Δ.Σ. είναι οι εταιρείες AVINOIL AE, ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ και REVOIL AE.

«Προτεραιότητες διαχρονικά και για τη νέα Διοίκηση αποτελούν η λήψη ουσιαστικών μέτρων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, η υλοποίηση και λειτουργία του συστήματος εισροών-εκροών, η αντιμετώπιση της νοθείας καυσίμων, του λαθρεμπορίου πετρελαιοειδών και κάθε μορφής παραεμπορίου, η προστασία των πρατηριούχων που πλήττονται από αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς και η εξυγίανση της αγοράς και η λειτουργία της σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕ.

PreviousNext