Τροχοί & TIR

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Οι στόχοι της νέας Οργανωτικής Επιτροπής

Συγκροτήθηκε με υπ. απόφαση Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, σκοπός της οποίας είναι η διεκδίκηση, προετοιμασία, οργάνωση, διεξαγωγή και φιλοξενία αγώνων διεθνών διοργανώσε
Τρίτη 08/12/2020 - 16:39
Κοινοποίηση στα Social Media
Χιλιάδες φίλοι του φορτηγού παρακολουθούν τους αγώνες τρακτόρων σε διοργάνωση του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.
Χιλιάδες φίλοι του φορτηγού παρακολουθούν τους αγώνες τρακτόρων σε διοργάνωση του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Συγκροτήθηκε με υπ. απόφαση Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, σκοπός της οποίας είναι η διεκδίκηση, προετοιμασία, οργάνωση, διεξαγωγή και φιλοξενία αγώνων διεθνών διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τα έτη 2021, 2022 και 2023.

Ειδικότερα, η Επιτροπή θα διεκδικήσει και θα επιδιώξει να φιλοξενηθούν στη χώρα οι εξής διοργανώσεις:

Το Ράλλυ Ακρόπολις ERC ή Ράλλυ Ακρόπολις WRC, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις (Historic Acropolis Rally), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Hillclimbing, Αγώνες OffRoad, Ευρωπαϊκός Αγώνας Kart ή Crosskart, αλλά και άλλες διοργανώσεις για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και διοργανώσεις ιστορικών οχημάτων.

Όργανα της Επιτροπής είναι η Γενική Συνέλευση των μελών της, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ο Πρόεδρος.

Η Γενική Συνέλευση αποτελείται από τους:

1. Πουρναράκη Παναγιώτη (Τάκη) του Ευθυμίου, ως Πρόεδρο.

2. Αγγελιδάκη Ανδρέα του Κωνσταντίνου, ως μέλος.

3. Αθανασούλα Παύλο του Κωνσταντίνου, ως μέλος.

4. Αργυρόπουλο Αντώνη του Αντωνίου, ως μέλος.

5. Βερναρδάκη Δημήτριο -Αναστάσιο – Κωνσταντίνο του Γεωργίου υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας, ως μέλος.

6. Κακατζή Νικόλαο του Κωνσταντίνου, ως μέλος.

7. Κερερέ Νικόλαο του Φωτίου, ως μέλος.

8. Κοντέλη Ιωάννη του Εμμανουήλ, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος, ως μέλος.

9. Λιονάκη Ιωάννη του Γεωργίου, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, ως μέλος.

10. Μαρλαφέκα Πλάτωνα του Παναγιώτη, ως μέλος.

11. Πασσαλή Ανίτα του Παναγιώτη, ως μέλος.

12. Σταθάκη Χριστίνα του Αριστοτέλη, ως μέλος.

13. Σταφυλοπάτη Μάριο του Θεμιστοκλέους, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, ως μέλος.

14. Συγγελίδη Πολυχρόνη του Γεωργίου, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος.

15. Τσάδαρη Νικόλαο του Βασιλείου, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας.

16. Έναν εκπρόσωπο από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, ο οποίος θα οριστεί κατόπιν διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών της Ομοσπονδίας.

17. Φραγκάκη Δημήτριο του Τιμολέοντος, υπό την ιδιότητά του ως εκπροσώπου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με αναπληρωματικό μέλος, την Λαζαρίδου Σοφία του Λαζάρου, ως μέλος.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR θα υποστηρίξει το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής, ιδιαίτερα σε θέματα οδικής ασφάλειας, και θα επιδιώξει τη συμμετοχή των φορτηγών και των τρακτόρων σε ορισμένες διοργανώσεις. Στη φωτό, χιλιάδες φίλοι του φορτηγού παρακολουθούν τους αγώνες τρακτόρων σε διοργάνωση του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

PreviousNext