Τροχοί & TIR

Μονό Scania 10x4 και τα κάνει όλα

Η Al Shirawi Enterprises είναι εταιρεία υπεύθυνη για τον καθαρισμό του αεροδρομίου του Dubai και διαχειρίζεται έναν μεγάλο στόλο ειδικών οχημάτων αεροδρομίου μεταξύ των οποίων και οχήματα καθαρισμού
Σάββατο 09/04/2022 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Al Shirawi Enterprises είναι εταιρεία υπεύθυνη για τον καθαρισμό του αεροδρομίου του Dubai και διαχειρίζεται έναν μεγάλο στόλο ειδικών οχημάτων αεροδρομίου μεταξύ των οποίων και οχήματα καθαρισμού.

Μετά από συζητήσεις με τον αντιπρόσωπο της Scania στην περιοχή, ο υπεύθυνος της Al Shirawi πληροφορήθηκε για τις δυνατότητες του τμήματος ειδικών κατασκευών της Scania και για το πλήθος των κατά παραγγελία οχημάτων που κατασκευάζει.

Οι συζητήσεις κατέληξαν στην αγορά του εικονιζόμενου φορτηγού που μοιάζει με επικαθήμενο, αλλά είναι μονό 5 αξόνων με κίνηση σε όλους τους τροχούς (10x4) και μια ειδική υπερκατασκευή και ανάλογα εξαρτήματα εργασίας.

Σκουπίζει, πλένει, στεγνώνει και διατηρεί τους διαδρόμους του αεροδρομίου, κύριους και βοηθητικούς, σε άριστη κατάσταση, ώστε οι από-προσγειώσεις των αεροσκαφών να πραγματοποιούνται με ασφάλεια.

Με υδραυλικά και αντλίες υψηλής ισχύος ρουφάει κάθε άχρηστο αντικείμενο, κυρίως τρίμματα από ελαστικά αεροσκαφών, καταβρέχει και στεγνώνει τους χώρους. Ακόμη, όμως, με αλλαγή των εξαρτημάτων του αναλαμβάνει τη χάραξη των διαγραμμίσεων ή την απόξεσή τους.

Για τον υπεύθυνο καθαρισμού του αεροδρομίου, το όφελος βρίσκεται στην αποδοτικότητα του οχήματος, το οποίο αντικαθιστά περισσότερα διαφορετικά οχήματα αεροδρομίου, εκτελεί το έργο του σε λιγότερους χρόνους και βέβαια απασχολεί λιγότερο προσωπικό.

PreviousNext