Τροχοί & TIR

Νεκροί και οι πέντε επιβαίνοντας στο ΙΧ που σφηνώθηκε στη νταλίκα

Νεκροί και οι πέντε επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Ταυτοποιήθηκε και ο πέμπτος νεκρός αλβανικής καταγωγής, όπως και οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες. Μετά από την απ
Τετάρτη 19/07/2023 - 10:59
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Tastv.gr
Φωτό: Tastv.gr

Νεκροί και οι πέντε επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Ταυτοποιήθηκε και ο πέμπτος νεκρός αλβανικής καταγωγής, όπως και οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες.

Μετά από την απεγκλώβισή τους από στελέχη της Πυροσβεστικής έγινε η ταυτοποίηση των νεκρών. Πρόκειται για έναν 55χρονο, έναν 50χρονο, έναν 47χρονο, έναν 19χρονο και έναν μόλις 16 χρόνων.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος, όταν για άγνωστο λόγο το ΙΧ επιβατικό βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα και μετωπικά με την επερχόμενη νταλίκα, ο οδηγός της οποίας δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Όπως αναφέρει το Tastv.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που από το ΙΧ απέμεινε μόνο το πίσω πορτμπαγκάζ. Το Tastv.gr προσθέτει, επίσης ότι οι πέντε επιβαίνοντες αλβανικής καταγωγής ήταν εργάτες σε αγροκτήματα και κατευθύνονταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

PreviousNext