Το νέο Ford Ranger Wildtrak στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford στην Ελλάδα

Σάβ, 17/06/2023 - 09:37
ford ranger wildtrak 2023

Η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Wildtrak του νέου, σκληροτράχηλου και προηγμένου Ranger επόμενης γενιάς είναι τώρα διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford

Παρέχει άφθονη ισχύ και οικονομία καυσίμου με τον εντελώς νέο κινητήρα ντίζελ 3.0L EcoBlue V6, ο οποίος αποδίδει ισχύ 240PS και ροπή 600Nm συνεργαζόμενος με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων

Διαθέτει επιπλέον χώρους χάρη στο Double Cab αμάξωμα, πολλές δυνατότητες κίνησης με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης και παθητική ασφάλεια κορυφαίου επιπέδου με βαθμολογία 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, ενώ προσφέρει προηγμένες και πρακτικές λύσεις, όπως ο ηλεκτρονικός επιλογέας E-Shifter και το πλαϊνό πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας.

ford ranger wildtrak 2023

Η γκάμα του Ford Ranger επόμενης γενιάς εμπλουτίζεται τώρα με την άφιξη στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford της πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης Wildtrak, η οποία έρχεται να προσφέρει πολυτέλεια, μοναδικές δυνατότητες κίνησης αλλά και έξυπνες λύσεις για κάθε επαγγελματία, σε συνδυασμό με απαράμιλλες επιδόσεις χάρη στο νέο κινητήρα ντίζελ που έχει αναλάβει την κίνηση του.

Τολμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και με ένα δυναμικό εξωτερικό που μοιράζεται το παγκόσμιο σχεδιαστικό DNA των pick-up μοντέλων της Ford, το νέο Ranger Wildtrak ξεχωρίζει χάρη στους εντυπωσιακούς εμπρός προβολείς LED, τη νέα τραπεζοειδή μάσκα και τις επιβλητικές ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 18 ιντσών.

ford ranger wildtrak 2023

 Στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, τα φωτιστικά σώματα είναι σχεδιασμένα σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά γραφικά του εμπρός τμήματος δημιουργώντας ένα καθ’ όλα κομψό και καθηλωτικό σύνολο, ενώ έξτρα πόντους πρακτικότητας και ευκολία προσφέρει το νέο πλαϊνό πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας.

Στο εσωτερικό το νέο Ranger Wildtrak Ranger συνθέτει τον ιδανικό χώρο εργασίας για κάθε επαγγελματία και συγχρόνως ένα ευρύχωρο, έξυπνο και συνδεδεμένο περιβάλλον με άφθονες επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι η κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 12 ιντσών με κορυφαία συνδεσιμότητα Ford SYNC 4, σύστημα πλοήγησης και ενσωματωμένο modem.

ford ranger wildtrak 2023

Το νέο Ranger Wildtrak παραμένει απόλυτα πιστό στην πολυετή πλέον παράδοση της Ford για κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Έχοντας αποσπάσει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, το νέο Ranger Wildtrak είναι εφοδιασμένο μεταξύ άλλων με ένα πλήρες πακέτο αερόσακων (μετωπικοί οδηγού και συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής και γονάτων οδηγού και συνοδηγού).

Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση του νέου Ranger προτάσσει πλούσιο εξοπλισμό και σε ότι αφορά τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, όπως το αυτορρυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), η αυτόματη ενεργοποίηση φρένων κατά την όπισθεν με Traffic Alert και ο φωτισμός ζωνών οχήματος 360 μοιρών (Zone Lighting).

Με την αστείρευτη ισχύ του νέου ντίζελ κινητήρα 3.0L EcoBlue V6 της Ford

Το νέο Ranger Wildtrak τροφοδοτείται από τον νέο πετρελαιοκινητήρα 3.0L EcoBlue V6 της Ford, ο οποίος αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 240PS στις 3.250 σ.α.λ. σε συνδυασμό με ροπή που φτάνει τα 600 Nm στις 1.750 έως και τις 2.250 σ.α.λ. 

ford ranger wildtrak 2023

Έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε είδους δοκιμασία και απαίτηση, ο ολοκαίνουργιος αυτός ντίζελ κινητήρας συνεργάζεται υποδειγματικά με το δυνατό αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford, που εξακολουθεί να προσφέρει άμεσες και ομαλές αλλαγές, περισσότερη οικονομία αλλά και ευκολία στην οδήγηση.

Διατηρώντας στο ακέραιο τις μοναδικές δυνατότητες κίνησης του Ranger επόμενης γενιάς σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως είναι για παράδειγμα η διέλευση υδάτινου εμποδίου 800mm, η έκδοση Wildtrak διαθέτει στάνταρ ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρονικό επιλογέα E-Shifter, έξι επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού για ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Ford Ranger Wildtrak:

 

Νέα εξωτερική σχεδίαση

Εμπρός προβολείς LED
Νέα ιδιαίτερη τραπεζοειδής μάσκα
Ζάντες ελαφρού κράματος 18"

Συνδεσιμότητα
Κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 12" πολλαπλής λειτουργίας με συνδεσιμότητα Ford SYNC 4 και Σύστημα Πλοήγησης
Ενσωματωμένο Modem

Άνεση & Ασφάλεια
Αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής, γονάτων οδηγού και συνοδηγού
Αερόσακος οδηγού αντίθετης πλευράς
5 αστέρια Euro NCAP
Ηλεκτρονικός επιλογέας E-Shifter
Αυτορρυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control)
Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων(BLIS)
Αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων κατά την όπισθεν με Traffic Alert
Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Entry/Start)
Πίνακας οργάνων οδηγού με ψηφιακή οθόνη 8”
Αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού (DEATC)
Φωτισμός ζωνών οχήματος 360ο (Zone Lighting)

Επιδόσεις
 6 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης
 Κλείδωμα πίσω διαφορικού
 Διέλευση υδάτινου εμποδίου 800mm
Πετρελαιοκινητήρας 3.0L EcoBlue V6 240PS (177kW)

ford ranger wildtrak 2023

Το νέο Ford Ranger Wildtrak 3.0L EcoBlue V6 σε έκδοση αμαξώματος Double Cab είναι τώρα διαθέσιμο στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford. Για την απόκτησή του προσφέρεται το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance με προνομιακό επιτόκιο, καθώς και το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:
https://www.ford.gr/vans-and-pickups/new-ranger