Τροχοί & TIR

Νέο Michelin X Multi Energy

Για τους μεταφορείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων που δίνουν έμφαση στην εξοικονόμηση καυσίμου και στη διάρκεια ζωής των ελαστικών, η Michelin λανσάρει το νέο X Multi Energy, που μαζί με το X Multi
Παρασκευή 11/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Για τους μεταφορείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων που δίνουν έμφαση στην εξοικονόμηση καυσίμου και στη διάρκεια ζωής των ελαστικών, η Michelin λανσάρει το νέο X Multi Energy, που μαζί με το X Multi, αντικαθιστούν το X Multiway 3D.

Το νέο ελαστικό της γαλλικής εταιρείας υπόσχεται πως προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 1,2 λτ./100 χλμ. σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, με βάση τον υπολογισμό VECTO (Vehicle Energy Comparison Calculation Tool). Παράλληλα, το Michelin X Multi προσφέρει έως και 20% περισσότερα χιλιόμετρα, σε σχέση πάντα με το προγενέστερο X Multiway 3D.

Το Michelin X Multi Energy δίνει τη δυνατότητα ξανασκαλίσματος και αναγόμωσης και παράλληλα διαθέτει σήμανση 3PMSF και M+S. Το Michelin X Multi Energy είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά αντικατάστασης, σε διαστάσεις 315/70 R 22.5, τόσο στον κατευθυντήριο όσο και στον κινητήριο άξονα.

Υπενθυμίζουμε πως από την 1η Ιανουαρίου 2019, όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων πρέπει να δηλώνουν τις εκπομπές CO2 για τα καινούργια φορτηγά τους που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά, που σημαίνει οι αυτοκινητιστές έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να επιλέξουν ελαστικά που υποστηρίζουν δυναμικά την εξοικονόμηση καυσίμων και τη μείωση του CO2. Για τους μεγάλους στόλους μεταφορών και τους επαγγελματίες, αυτή η επιλογή αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι χαμηλές εκπομπές CO2 και η μειωμένη κατανάλωση θα αποτελούν προαπαιτούμενο στους διαγωνισμούς προμήθειας οχημάτων.

PreviousNext