Τροχοί & TIR

Νταλίκα με 39 αποκάλυψε ο ανιχνευτής καρδιακών παλμών

Τελειωμό δεν έχουν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες των διακινητών να περάσουν στην Ελλάδα με όσους περισσότερους μη νόμιμους μετανάστες μπορούν να μεταφέρουν. Τελευταία περίπτωση η νταλίκα της φωτό με
Τετάρτη 25/05/2022 - 17:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Τελειωμό δεν έχουν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες των διακινητών να  περάσουν στην Ελλάδα με όσους περισσότερους μη νόμιμους μετανάστες μπορούν να μεταφέρουν.

Τελευταία περίπτωση η νταλίκα της φωτό με οδηγό αλλοδαπό διακινητή και 39 άτομα κρυμμένα στο επικαθήμενο, των οποίων η καρδιά μάλλον χτυπούσε...δυνατά.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν έναν αλλοδαπό διακινητή να οδηγεί νταλίκα, και κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο 39 μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Τράκτορας και επικαθήμενο κατασχέθηκαν, ο διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Την ίδια μέρα (χθες), συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Δράμας και Αλεξανδρούπολης,  αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Δράμας – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

PreviousNext