Τροχοί & TIR

ΟΑΣΘ: Προχωρούν οι εργασίες στον σταθμό φόρτισης στη Σταυρούπολη

"Σε λίγες ημέρες τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία θα φορτίζονται εκεί στο σύνολό τους".
Δευτέρα 13/05/2024 - 10:24
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΑΣΘ
φωτό: ΟΑΣΘ

Οι εργασίες κατασκευής του σταθμού φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, όπως διαπίστωσε κατά την αυτοψία η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Μέσα στον Μάιο τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα αρχίσουν τα δρομολόγιά τους.

"Επισκέφθηκα, για μια ακόμα αυτοψία, το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες εξελίσσονται τάχιστα. Σε λίγες ημέρες τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία θα φορτίζονται εκεί στο σύνολό τους, αναβαθμίζοντας έτσι τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης", ανάφερε η κα. Αλεξοπούλου.

φωτό: ΟΑΣΘ
φωτό: ΟΑΣΘ

Συγκεκριμένα, οι 55 ειδικοί φορτιστές, που τοποθετούνται στο σημείο θα εξυπηρετούν τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία, που έχουν, ήδη, ολοκληρώσει τις δοκιμαστικές διαδρομές και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η κα. Αλεξοπούλου κατά την επίσκεψή της, διαπίστωσε τη σημαντική πρόοδο των εργασιών, οι οποίες βρίσκονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του παρεχόμενου έργου των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

PreviousNext